Política de privacitat

Protecció de dades de caràcter personal segons la LOPD

Punt i Seguit centre de formació S.L, en aplicació de la normativa vigent en matèria de protecció de dades de caràcter personal, informa que les dades personals que es recullen a través dels formularis de la seva web: www.puntiseguit.com, s’inclouen en els fitxers automatitzats específics d’usuaris dels serveis de Punt i Seguit centre de formació S.L.

La recollida i tractament automatitzat de les dades de caràcter personal té com a finalitat el manteniment de la relació comercial i l’acompliment de tasques d’informació, formació, assessorament i altres activitats pròpies de Punt i Seguit centre de formació S.L.

Aquestes dades únicament seran cedits a aquelles entitats que siguin necessàries amb l’únic objectiu de donar compliment a la finalitat anteriorment exposada.

Punt i Seguit centre de formació S.L adopta les mesures necessàries per garantir la seguretat, integritat i confidencialitat de les dades conforme al que es disposa en el Reglament (UE) 2016/679 del Parlament Europeu i del Consell, de 27 d’abril de 2016, relatiu a la protecció de les persones físiques pel que fa al tractament de dades personals i a la lliure circulació dels mateixos.

L’usuari podrà en qualsevol moment exercitar els drets d’accés, oposició, rectificació i cancel·lació reconeguts en el citat Reglament (UE). L’exercici d’aquests drets pot realitzar-ho el propi usuari a través d’email a: info@puntiseguit.com o en l’adreça: C/ Pere Tarrés, 9. 08034. Barcelona.

L’usuari manifesta que totes les dades facilitades per ell són certs i correctes, i es compromet a mantenir-los actualitzats, comunicant els canvis a Punt i Seguit centre de formació S.L

Finalitat del tractament de les dades personals:

Amb quina finalitat tractarem les teves dades personals?

En Punt i Seguit centre de formació S.L, tractarem les teves dades personals recaptades a través de la seva Web: www.puntiseguit.com, amb les següents finalitats:

  1. En cas de contractació dels béns i serveis oferts a través de Punt i Seguit centre de formació S.L, per mantenir la relació contractual, així com la gestió, administració, informació, prestació i millora del servei.
  2. Enviament d’informació sol·licitada a través dels formularis disposats en www.puntiseguit.com
  3. Remetre butlletins (newsletters), així com comunicacions comercials de promocions i/o publicitat de Punt i Seguit centri de formació S.L i del sector.

Et recordem que pots oposar-te a l’enviament de comunicacions comercials per qualsevol via i en qualsevol moment, remetent un correu electrònic a l’adreça indicada anteriorment.

Els camps d’aquests registres són d’emplenament obligatori, sent impossible realitzar les finalitats expressades si no s’aporten aquestes dades.

Per quant temps es conserven les dades personals recaptades?

Les dades personals proporcionades es conservaran mentre es mantingui la relació comercial o no sol·licitis la seva supressió i durant el termini pel quin poguessin derivar-se responsabilitats legals pels serveis prestats.

Legitimació:

El tractament de les teves dades es realitza amb les següents bases jurídiques que legitimen el mateix:

  1. La sol·licitud d’informació i/o la contractació dels serveis de Punt i Seguit centre de formació S.L els termes del qual i condicions es posaran a la teva disposició en tot cas, de forma prèvia a una eventual contractació.
  2. El consentiment lliure, específic, informat i inequívoc, mentre que t’informem posant a la teva disposició la present política de privadesa, que després de la lectura de la mateixa, en cas d’estar conformi, pots acceptar mitjançant una declaració o una clara acció afirmativa, com el marcat d’una casella disposada a aquest efecte.

En cas que no ens facilitis les teves dades o ho facis de forma errònia o incompleta, no podrem atendre la teva sol·licitud, resultant del tot impossible proporcionar-te la informació sol·licitada o dur a terme la contractació dels serveis.

Destinataris:

Les dades no es comunicaran a cap tercer aliè a Punt i Seguit centre de formació S.L, excepte obligació legal.