Preparació per a la Selectivitat

Durant tot el curs escolar treballem amb el nostres alumnes de 2n de batxillerat els continguts de la Selectivitat.  A l’estiu, però, acollim de nous per ajudar-los a la convocatòria del setembre i dissenyem un pla específic de treball per a cadascun d’ells. El nostre objectiu  és sempre anar més enllà del que s’ensenya a les escoles per afinar exactament en els continguts de l’examen i en la millor forma d’afrontar-lo amb èxit.

No impartim per tant classes magistrals en grup ni repetim tot el contingut que ja han aprovat al batxillerat. Al contrari, adaptem les sessions a les necessitats particulars de cada persona per optimitzar el temps i poder centrar-nos en allò que han de millorar.

A partir dels molts anys d’experiència preparant la selectivitat, hem arribat a conèixer-la a fons i estem al dia de les novetats de cada any. Amb aquesta informació aconsellem a l’alumne com respondre les diferents preguntes de cada examen perquè obtingui la màxima puntuació.

El nostre intensiu de preparació per a la Selectivitat es basa en els següents punts diferencials:

  • Anàlisi de cada pregunta de l’examen per matèries, aprofitant el nostre coneixement de la prova.
  • Detecció del nivell de l’alumne en aquella part.
  • Elaboració d’estratègies a mida per a treure-hi la màxima puntuació amb simulacres, trucs per a respondre segons els criteris de correcció oficials i pràctica intensiva amb exàmens reals i material propi.
  • Consells per a l’elecció d’opcions i pautes per afrontar tots els exàmens, amb especial atenció a les novetats de cada convocatòria.

D’aquesta manera l’alumne coneix perfectament com serà l’examen i com ha de contestar a tot el que li demanin, fet que li aporta seguretat. A més a més, la possibilitat de centrar-nos en les dificultats individuals segons tipus d’exercici ajuda a maximitzar l’efectivitat del temps de classe: no repetim sense més el que ja s’ha impartit a segon de batxillerat sinó que practiquem de manera regular els punts més febles, diferents en cada alumne, per treure el màxim rendiment tant a les nostres classes com a la Selectivitat.

Disposeu de més informació sobre el mètode de treball i horaris a l’apartat Cursos Intensius Estiu 2022